Over Kwik Scheiden

Kwik Scheiden is onderdeel van een professionele organisatie, die al meer dan 12 jaar gespecialiseerd is in het begeleiden van echtscheidingen. We hebben kantoren in Drachten, Groningen, Leeuwarden en Workum. In overleg kan de afrondende afspraak worden gemaakt in de avonduren.

Wij zijn lid van de MfN en ingeschreven als High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast zijn we ingeschreven bij de rechtbank als familie mediator.

 

We werken met 4 registermediators. Specialisten in het begeleiden van echtscheidingen. De mediators werken ook in opdracht van de rechtbank en hebben daarnaast gedegen kennis van hypotheken en belastingzaken. Ook zijn ze bedreven in onderwerpen als alimentatie, pensioenen en testamenten.  

Door onze jarenlange ervaring weten we wat er nodig is om een scheiding op een soepele wijze te regelen. Dit alles tegen de laagste kosten. Ook wordt aandacht geschonken aan fiscale en financiële zaken, omdat het van belang is dat je ook daarin goede keuzes gaat maken.

Uitgangspunt is dat jullie nog op een redelijke wijze met elkaar kunnen communiceren. In het afrondend gesprek bespreken we de mogelijkheden, vervolgens maken jullie samen de keuzes.